14.7 C
Utrecht
woensdag, oktober 20, 2021

AMA meldt dat 96% van de artsen is ingeënt tegen Covid

- Advertisement -


CHICAGO, Illinois: Volgens de American Medical Association is meer dan 96 procent van de Amerikaanse artsen volledig ingeënt tegen COVID-19.

Verder wordt gemeld dat van de 4 procent die nog niet is gevaccineerd, 45 procent van plan is zich te laten vaccineren.

“Beoefenende artsen in het hele land geven het goede voorbeeld, met een verbazingwekkende opname van de COVID-19-vaccins”, zei Dr. Susan Bailey, voorzitter van de American Medical Association, in een verklaring.

“Artsen en clinici bevinden zich in een unieke positie om te luisteren naar de zorgen van patiënten en deze te valideren, en een van de krachtigste anekdotes die een arts kan bieden, is dat ze zelf zijn gevaccineerd,” voegde Bailey eraan toe.

Het nationale onderzoek werd uitgevoerd van 3 tot 8 juni en wees op een toename van meer dan 20 procent van het aantal gevaccineerde artsen, vergeleken met een peiling in mei.

Om artsen aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen de Covid-infectie, sponsorde de American Medical Association een reeks webinars met de titel “What Physicians Need to Know”.

De serie bevat inzichten van experts over het vaccinbeoordelingsproces en over de ontwikkeling en distributie van vaccins.

.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws