14.4 C
Utrecht
zaterdag, september 23, 2023

Amsterdam vervangt zangeres bij naturalisatieceremonies door video

- Advertisement -


Na jaren en jaren live optreden voor de pas Nederlanders tijdens hun naturalisatieceremonie in het stadhuis van Amsterdam, wordt tenor Henk Kreukniet vervangen door een video-opname, meldt AT5.

Optreden bij de naturalisatieceremonie was volgens Kreukniet een wekelijks hoogtepunt voor hem. “Verbazingwekkend, elke keer alsof het de eerste keer was. Geen routine, geen vermoeidheid, elke week deden we het met plezier”, zei hij tegen de lokale omroep.

Kreukniet wist zelfs burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam te bereiken, ondanks het feit dat de burgemeester week na week de voorstelling zag. ‘Ik zag hem met mijn liedjes in tranen uitbarsten’, zei de tenor tegen de omroep. ‘Hij zei:’ Ik heb je zo vaak horen zingen, maar hoe doe je dat vanmiddag waar je me aanraakte? ‘ Ik weet het niet.”

Dinsdag werd Kreukniet vervangen door een video-opname. Hij besloot het rustig aan te doen. ’25 jaar geleden zou ik gek zijn geweest, dan zou ik me onder de gordel hebben gevoeld. Maar nu denk ik dat ik niets kan doen.’

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws