2.7 C
Utrecht
donderdag, december 2, 2021

Badr Hari moet gevecht in derde ronde staken na voetblessure

- Advertisement -


zaterdag, 21. december 2019 – 12:04 Update: 22-12-2019 15:30

Het evenement is compleet uitverkocht. Meer dan 26.000 kickboksfans uit binnen- en buitenland bezoeken het gevecht. Om dit evenement ordelijk en veilig te laten verlopen, heeft de burgemeester van Arnhem besloten een veiligheidsrisicogebied aan te wijzen.

Zo’n drie jaar geleden in Oberhausen braken er massale vechtpartijen rond het gevecht tussen Verhoeven en Hari. De gemeente wil herhaling voorkomen.  

Daarom is een veiligheidsrisicogebied waarbinnen de Officier van Justitie kan besluiten over te gaan tot preventief fouilleren. Preventief fouilleren is een effectief instrument om ervoor te zorgen dat mensen geen wapens bij zich dragen. Tevens zorgt het ervoor dat zo veel mogelijk wapens in beslag genomen kunnen worden.

Het aanwijzen van het veiligheidsrisicogebied is onderdeel van een breed pakket aan veiligheidsmaatregelen dat is genomen om dit evenement ordelijk te laten verlopen.

Het duel tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is vanaf 22.30 uur live te zien bij Veronica.Het wordt nu al het gevecht van de eeuw genoemd.

Update 23.00 uur

Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is zaterdagavond in een anti-climax geëindigd. Badr Hari moest in de 3e ronde opgeven omdat hij geblesseerd raakte aan zijn linkervoet. Dit gebeurde nadat Badr een draaitrap op Verhoeven uitvoerde en hij waarschijnlijk in zijn voet iets gebroken heeft. Verhoeven bleef daarmee ongeslagen maar mogelijk zullen de twee kickboxers elkaar tijdens een nieuw duel weer gaan treffen.   Bron

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws