Bayern wederom klasse beter dan Barcelona, Danjuma scoort voor Villarreal

[ad_1]

Symptomatisch voor de Catalaanse armoede was de statistiek dat Barcelona geen enkele doelpoging tussen de palen liet noteren. Bayern was een stuk doelgerichter. Tien minuten voor rust schoot Thomas Müller de bal via de rug van Eric Garcia achter zijn landgenoot en Barça-doelman Marc-André ter Stegen (0-1).

Na rust bleef Bayern de beter voetballende ploeg en kwamen de Duitsers in de 56ste minuut op een 2-0 voorsprong. Jamal Musiala knalde op de paal, waarna Robert Lewandowski er als de kippen bij was om binnen te prikken.

Luuk de Jong werd in de 67ste minuut met een wissel uit zijn lijden verlost. Hij zag vanaf de bank dat Lewandowski weer alert, nadat invaller Serge Gnabry de paal had geraakt (0-3). Koeman keek met een zorgelijke blik toe. In dezelfde groep E bleef het bij Dinamo Kiev – Benfica 0-0.

Danjuma trefzeker

In Groep F was Arnaut Danjuma Groeneveld succesvol tijdens een invalbeurt voor Villarreal. Bij een 1-1 stand thuis tegen Atalanta kwam hij in de 61ste minuut binnen de lijnen. In de 73ste minuut schoot hij knap binnen, nadat Atalanta in de opbouw balverlies had geleden. Robin Gosens maakte er nog 2-2 van.