28.1 C
Utrecht
donderdag, juni 23, 2022

Broers Mats (27) en Daan (28) jagen in Almelo hun droom na, met nieuwe fitnessrage

- Advertisement -Eerst antwoord op de vraag: wat is functional training? Dat zijn oefeningen die het dagelijkse leven makkelijker maken, vertellen Mats (27) en Daan (28) Knol. 

Halters en elastiek

„Denk daarbij aan bukken, lopen, tillen van iets zwaars, duwen van een vastzittende deur, of simpel opstaan uit een diep ingezakte stoel. De trainingsvorm, met een combinatie van oefeningen, heeft als doel het lichaam functioneel sterker, stabieler en vooral gezonder te maken. Een hele goede manier om fitter te worden, meer spieren te kweken en om af te vallen”, wordt uitgelegd. Bij de oefeningen worden attributen als halters, dumbels en elastiek gebruikt.

Nieuwe trend uit Amerika

Het gaat hier om een nieuwe trend in de fitnesswereld, overgewaaid uit Amerika. Een rage die de gebroeders Knol uit Wierden de kans biedt om van hun passie – bewegen en sport – hun beroep te maken. Met Trainingsstudio FITT, dat onlangs de deur in Almelo opende, is een droom werkelijkheid geworden. „We kijken er erg naar uit om onze kennis, ervaring en passie voor sporten en bewegen over te brengen op andere mensen. De afgelopen corona tijd heeft aangetoond hoe belangrijk sporten en bewegen voor je fysieke en mentale gezondheid is”, vertellen ze.

Daarbij behoren ook voedingsadviezen. En andere tips. „Wij geven onze klanten ‘handvaten’ mee om sporten en bewegen het hele leven vol te houden, én leuk te blijven vinden.” Bovendien kunnen via een app 24/7 vragen worden gesteld over oefeningen en voeding.

In een hal op Bedrijvenpark Twente Noord 38M hebben de broers een ruimte van 180 vierkante meter ingericht. Het fitnesscentrum is zeven dagen per week open. Meer info op www.fittfunctionaltraining.nl. Lees meer

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws