7.4 C
Utrecht
maandag, januari 30, 2023

Coronavirus doodt nog eens 36 mensen in Nederland, waaronder zes op dinsdag

- Advertisement -


Volksgezondheidsfunctionarissen in Nederland zeiden dat er nog minstens 36 mensen met coronavirus zijn overleden en dat er nog 27 in het ziekenhuis zijn opgenomen. De bijgewerkte statistieken bestrijken meerdere datums en verhoogden het aantal personen dat positief testte met 232.

Van de 5.204 mensen die stierven, stierven er minstens zes op dinsdag. Het merendeel van de nieuw gerapporteerde sterfgevallen vond plaats tussen vrijdag en maandag, en sommige gingen terug tot 3 april.

Minstens 14 mensen werden dinsdag in het ziekenhuis opgenomen, merkte het bureau op. De resterende nieuwe gevallen waren verspreid, sommige vonden eind maart plaats, andere eind april en de eerste week van mei.

Dinsdag hadden gezondheidsfunctionarissen in het land 243.277 mensen getest op een coronavirusinfectie, waarvan 41.319 positief testten.

De regering heeft het over de versoepeling van de zogenaamde intelligente lockdown op woensdagmiddag. Na de bijeenkomst houden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een persconferentie.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws