18.3 C
Utrecht
woensdag, juli 6, 2022

Derde kruisbandblessure Thomas Boudesteijn: ‘Een leven zonder voetbal kan ik me nog niet voorstellen’

- Advertisement -Sinds het op 12 februari in de oefenwedstrijd tegen SVW weer misging met de knie van Boudesteijn kreeg hij al talloze mooie berichten. Afgelopen zaterdag keek hij toe hoe Oranje Wit met 2-1 won van Brielle. Boudesteijn kreeg een bal die door zijn teamgenoten was volgeschreven met opbeurende teksten. ,,Dat doet me goed. Het is mooi om te voelen dat iedereen zo meeleeft. Het is wel zwaar om heel de middag met iedereen over mijn knie te moeten praten, maar ik snap dat alle interesse goed bedoeld is’’, zegt Boudesteijn. Lees meer

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws