Documentairefestival vindt nog steeds plaats in november, met toegevoegde virtuele vertoningen

[ad_1]

Nu de bioscopen in Nederland beginnen te heropenen, heeft het International Documentary Filmfestival Amsterdam aangekondigd dat het in november zal gebeuren. Omdat er waarschijnlijk nog steeds afstandelijke maatregelen zullen zijn, waardoor het aantal beschikbare plaatsen wordt beperkt, zal de IDFA dit jaar een aantal virtuele vertoningen toevoegen aan het festival, zo kondigden de organisatoren aan.

Vanwege beperkingen rond het coronavirus zal IDFA 2020 dit jaar 200 films bevatten, in plaats van 300 zoals in voorgaande jaren. “Elke film die voor IDFA 2020 wordt geselecteerd, gaat in de bioscoop in première, en er volgen nog een aantal online vertoningen.” Ondanks de beperkte zitplaatsen, beloofde de IDFA nog steeds prioriteit te geven aan “de echte bioscoopervaring, zodat filmmakers hun verdiende podium krijgen.”

De IDFA benadrukte dat alle vertoningen en evenementen die deel uitmaken van het festival zullen volgen en zich zullen houden aan alle coronavirusgerelateerde beperkingen die in november van kracht zijn.

IDFA 2020 vindt plaats van 18 t / m 29 november in de bioscoop en wordt online verlengd.

[ad_2]

Plaats een reactie