6.5 C
Utrecht
zondag, oktober 24, 2021

Door ruiken aan ui genezen van corona? In de Ulu moskee legt de GGD aan moslims uit dat dit niet kan

- Advertisement -


Ze heeft lang zitten dubben, zelfs vlak voor de deur van de moskee was er nog even die twijfel. Doe ik er wel goed aan? ,,In de familie worden verhalen verteld over dat je er onvruchtbaar van kan worden of zelfs nog zieker. Echt geloven deed ik deze verhalen niet, maar het maakt je wel onzeker en zenuwachtig over wat je moet doen.’’ Amira (31) koos echter tóch voor de prik. Een overlijden als gevolg van corona in haar kennissenkring deed haar hier definitief toe besluiten. ,,Ik ben blij nu, omdat ik na de informatie die ik hier heb gekregen zeker weet dat ik goed beschermd ben. Al moet ik nog terugkomen voor een tweede.’’Lees meer

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws