4.6 C
Utrecht
zondag, januari 29, 2023

Eddie Vedder herenigde zich met de Nederlandse wielrenner die hem in ’92 een lift gaf

- Advertisement -


Pearl Jam-frontman Eddie Vedder werd herenigd met Valeska Custers, die hem in 1992 een lift op de fiets van haar broer gaf. De zangeres nodigde Valeska en haar man uit om zijn optreden woensdag in Brussel bij te wonen, waar ze na 27 jaar herenigd werden, Het Parool, die meeging, rapporteert.

Tijdens een show in Amsterdam op zondag vertelde Vedder een anekdote van een vrouw die hem een ​​lift gaf achterop de fiets van haar broer nadat hij na een show in 1992 alleen was op een locatie. Het Parool wist Valeska op te sporen. Het nieuws bereikte Vedder dinsdag en hij nodigde Valeska prompt uit om woensdag zijn volgende show in Brussel bij te wonen.

Ongeveer 24 uur later zaten Valeska en haar man in een concertzaal in Brussel, waar kaartjes en backstagepassen op hen wachtten. Na genoten te hebben van de show werden ze teruggebracht naar de kleedkamer van Vedder.

Na handen geschud en geknuffeld te hebben, waren Vedders eerste woorden tegen Valeska: “Bedankt voor de lift!” Hij zei dat hij haar nog steeds herkent. ‘Je hebt nog steeds dezelfde glimlach.’ De zanger voegde eraan toe dat het zijn bedoeling was om het flanellen overhemd van haar broer, dat hij op die koude nacht in 1992 leende, naar haar terug te sturen. ‘Ik weet niet of ik het nog heb, maar ik heb het jaren bewaard.’ Valeska lachte. ‘Mijn broer zei dat je hem mag houden!’

Na een drankje en een praatje later vertrokken Valeska en haar man met de hand van goodybags. Valeska had een grote glimlach op haar gezicht. “Wat is het?” vroeg haar man. Valeska: “Niets. Ik ben een gelukkig meisje. Hij wilde je gewoon bedanken.”Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws