6.1 C
Utrecht
woensdag, december 8, 2021

Edwin Evers stopt met ochtendshow bij 538

- Advertisement -


vrijdag, 23. maart 2018 – 9:16 Update: 23-03-2018 13:07

Aan het einde van het jaar zal Evers stoppen met het programma. ‘De jas begint een beetje te knellen. Ik heb behoefte aan een leven dat iets minder in het teken staat van de klok’, aldus de populaire DJ.

Drie weken geleden heeft Evers het besluit genomen om te stoppen. ‘Ik heb het gevoel dat ik het feestje van mensen verpest. Ik realiseer me dat mijn besluit consequenties heeft, ook voor de mensen met wie ik werk. Maar de beslissing is onvermijdelijk. Aan alle goeie dingen komt een eind. Maar als je een keer stopt, doe het dan als het programma staat als een huis. En dat staat het.’Bron

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws