23.4 C
Utrecht
woensdag, juni 22, 2022

Eline (34) biedt handleiding voor lesbische liefde die zij zelf ook had willen hebben

- Advertisement -Tijdens de gymnastiekles op de middelbare school voelde Eline Zegers (34) al een bepaalde aantrekkingskracht tot vrouwen. ,,Stiekem vond ik mijn gymlerares wel leuk, maar ik kon dat gevoel niet goed plaatsen. Nu ik er achteraf over nadenk, begrijp ik niet goed waarom ik zo moeilijk deed. Op een gegeven wist ik het vrij zeker, maar voor mijzelf moest ik het eerst bewijzen. Daarvoor moest ik met een vrouw zoenen. Dat gebeurde pas rond mijn 26ste, een paar dagen daarna kwam ik uit de kast. Aanvankelijk als biseksueel en later als lesbienne.’’Lees meer

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws