4.4 C
Utrecht
zondag, januari 29, 2023

FlixBus breidt uit in Utrecht – Utrecht

- Advertisement -


Foto: flixbus

FlixBus breidt zijn netwerk uit in Nederland en herstart internationale verbindingen vanaf Utrecht. Vanaf heden is het mogelijk om een rechtstreekse FlixBus vanaf Utrecht te nemen naar Berlijn en Dortmund.

De groene bussen van FlixBus verbinden vanaf heden 16 steden in Nederland met meer dan 60 Europese steden met nieuwe bestemmingen vanaf Utrecht naar bestemmingen in Duitsland en Nederland.
De voornaamste nieuwe bestemmingen vanaf Utrecht zijn onder meer Berlijn, Oberhausen, Essen, Dortmund, Rotterdam, Den Haag en Apeldoorn. Ook gaat de FlixBus vanaf Utrecht nog vaker rijden naar populaire bestemmingen zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Lille en Parijs.
De volledige dienstregeling is te vinden op de FlixBus website en app, waar tickets vanaf heden geboekt kunnen worden.
FlixBus hanteert uitgebreide hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Zo worden de bussen na elke rit grondig gedesinfecteerd. Door frequente ventilatie en regelmatige vervanging van het airco-filter blijft de lucht vers. Op dit moment is het in- en uitstappen alleen mogelijk via de achterdeur van de bus waar reizigers hun handen kunnen desinfecteren en is de ticketcontrole contactloos. Voor reizigers is het verplicht om een mondkapje te dragen en wordt er gevraagd om 1,5 meter afstand te houden op de halte en tijdens het in- en uitstappen. Daarnaast test FlixBus zijn eigen ontwikkelde informatietool waarmee reizigers de bezettingsgraad van de bus op elke gewenst moment kunnen zien. Zo kunnen passagiers vooraf en op basis van de belasting bijvoorbeeld een stoel reserveren of op een ander tijdstip reizen.

Bron

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws