7.4 C
Utrecht
maandag, januari 30, 2023

Het online doneren van cryptocurrency-opbrengsten gaat naar het Nederlandse Rode Kruis

- Advertisement -


Toen een team van cryptocurrency-ondernemers een sprong in het diepe maakte en besloot om hun verblijfstijd thuis te gebruiken door een virtuele conferentie over hun branche te organiseren, zeiden ze dat het duidelijk was wat er moest gebeuren. Ze kozen er al snel voor om al het geld van de conferentie te doneren aan het Nederlandse Rode Kruis en andere nationale hoofdstukken vanwege hun betrokkenheid bij de strijd tegen het coronavirus.

“De beslissing om het Rode Kruis te steunen met alle opbrengsten van het evenement was voor ons een gemakkelijke beslissing. Het team en talloze vrijwilligers bestrijden de effecten en verspreiding van COVID-19 aan de frontlinie, op wereldschaal ”, aldus Fernando Verboonen. Verboonen is de CEO van CurioInvest, die samenwerkte met “@DavidPKR” om Fastblocks te creëren, waarvan zij zeggen dat het de enige virtuele conferentie is gericht op blockchain waar alle opbrengsten aan liefdadigheid worden gegeven.

“Als een vooruitstrevende non-profit ondersteunt het Rode Kruis cryptocurrency-betalingen via gerenommeerde providers in Nederland en andere internationale regio’s. Dit maakt het voor supporters van de toekomstige virtuele economie gemakkelijk en ongecompliceerd om de liefdadigheidsinstelling van broodnodige fondsen te voorzien, ”vertelde Verboonen aan NL Times.

Fastblocks zal dinsdag vanaf 12.00 uur live op YouTube te zien zijn. Iedereen die VIP-toegang tot het Telegram-kanaal en andere virtuele netwerkmogelijkheden wilde, werd gevraagd zich te registreren op de website Fastblocks.live.

“Voor insiders uit de industrie zullen er netwerkmogelijkheden zijn en de kans om uw project te steunen tegen COVID-19”, zei Verboonen.

Hij zei dat hij trots is op de “all-star speaking lineup” voor het evenement op dinsdagmiddag. De vier uur durende online conferentie is bedoeld voor investeerders, ondernemers, blockchain-professionals en enthousiastelingen die interesse hebben in fintech en virtuele valuta.

Geplande sprekers zijn onder meer Erik Finman, de CEO van Botangle, ooit uitgeroepen tot Time’s Most Influential Teen, en Dr. Tobias Reichmuth, de seriële ondernemer bij Crypto Finance AG, die onlangs een gerapporteerde $ 14,5 miljoen aan Series B-financiering sloot.

Eric Benz, de CEO van Changelly, en Richard Heart, van Project HEX, zullen ook toetreden.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws