24 C
Utrecht
dinsdag, mei 17, 2022

Liza Smit wordt geen miljonaire als ze van Jan zou scheiden

- Advertisement -


woensdag, 6. februari 2013 – 11:12 Update: 03-07-2014 1:03

Liza Smit wordt geen miljonaire als ze van Jan zou scheiden

Mochten Jan Smit en zijn vrouw Liza Plat gaan scheiden dan ontvangt Liza geen miljoenen van Jan. Dit schrijft Showbiznewz.nl woensdag op basis van berichtgeving in het weekblad Party.

Al eerder werd onthuld dat Jan en Liza niet in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, maar nu heeft het weekblad Party ontdekt dat in de trouwakte is vastgelegd dat Liza bij een eventuele scheiding ‘slechts’ 300.000 euro krijgt en tevens de auto waarin ze op dat moment rijdt.

Het weekblad heeft de hand weten te leggen op de trouwakte van het paar en weet te melden dat het bedrag is bedoeld ’ter compensatie van het voor de vrouw te verwachten nadeel’. Op het moment dat Liza met Jan trouwde had ze geen of weinig inkomsten, ze zorgde voor haar dochter Fem uit haar eerste huwelijk en doet dat nu ook voor haar tweede dochter Emma, de dochter die ze samen met Jan kreeg. De regeling maakt dat Jan al zijn tijd aan zijn carrière kan besteden. Liza bouwt op die manier echter geen eigen vermogen op.

Volgens Party is Jan bij een eventuele scheiding verplicht om alimentatie te betalen en zullen de kosten voor het huishouden naar evenredigheid van inkomsten worden gedeeld.Bron

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws