-0.8 C
Utrecht
vrijdag, december 1, 2023

Maxim Hartman: ‘Vrouwen die mij betichten van seksisme, zijn gewoon domme wijven’

- Advertisement -
Beluister de nieuwste aflevering op Spotify, iTunes of hier:

Tv- en podcastmaker Maxim Hartman is uniek in zijn soort. Hij is grappig, totaal zichzelf en neemt geen blad voor de mond. Dat laatste wordt hem niet altijd in dank afgenomen. Vooral zijn opmerkingen over vrouwen worden nogal eens verkeerd begrepen. ,,Ik was een keer op een festival met heel veel jonge mensen. Er kwamen twee hartstikke vrolijke meisjes op me af en zeiden: ‘Hé, je bent toch die vrouwenhater van tv?’ Ik zei: ‘Vrouwenhater? Waar heb je het over?’ Ik zeg dingen wat stevig, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit een vrouw haat.”


Dat hij vaak verkeerd wordt begrepen vind Maxim geen punt. ,,Het brengt meteen een scheiding aan. Vrouwen die mij betichten van vrouwenhaat of seksisme, zijn gewoon domme wijven. Die verdienen het niet eens om mij te volgen of om met mij in contact te komen.”

In de komende twee afleveringen van de podcast Over de Liefde gaat Debby Gerritsen in gesprek met Maxim Harman over de verhoudingen tussen mannen en vrouwen, relaties en seks. ,,Mannen zitten in een identiteitscrisis. Vroeger kon je nog sterk zijn. Nu is het leuk als je er goed uitziet. Maar als je daarbij domme dingen zegt, krijg je nog steeds geen lekker wijf. Waarmee kan je nu als man nog imponeren? Met je intelligentie. Met je verbale kracht. En met je empathie. Allemaal dingen die een gemiddelde man niet heeft.” Luister mee!

Elke week de nieuwsbrief van Debby ontvangen? Meld je dan aan!

Abonneer je via Spotify of iTunes op deze podcast, of beluister alle afleveringen hier:

Lees meer

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws