17.9 C
Utrecht
donderdag, juni 30, 2022

Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)

- Advertisement -


Dit koffertje kon niet in de weggeefkast blijven liggen. Het moest terug naar familie, vond Nicoline. Dat ze vervolgens terecht zou komen in een zoektocht van twee maanden, had ze niet gedacht. 

Via een advertentie in de krant hoopte ze de juiste familie Plagge te vinden. Steeds weer als mensen belden las ze met het koffertje op schoot de namen voor die ze tegenkwam en vertelde ze wat er op de fotootjes te zien was. Keer op keer bleek het niet raak. 


Nicoline Franke (r) kan na maanden speuren het koffertje uit haar weggeefkast overhandigen aan de oorspronkelijke eigenaresse, Gerda Bakker-Plagge (l).
Volledig scherm

Nicoline Franke (r) kan na maanden speuren het koffertje uit haar weggeefkast overhandigen aan de oorspronkelijke eigenaresse, Gerda Bakker-Plagge (l). © Nieke Hoitink

‘Mensen vroegen steeds, hoe gaat het met het koffertje?’

In de krant verscheen een uitgebreider artikel. Mede daardoor leefde de buurt mee. ,,Mensen vroegen me steeds, hoe gaat het met het koffertje?’’, zegt Nicoline. Ondertussen wisselen steeds de producten in de weggeefkast in haar voortuin. Vanmorgen ontdekt Nicoline twee vazen vol kerstballen. Lees meer

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws