14.4 C
Utrecht
zaterdag, september 23, 2023

Nieuwe regels voor Pathé-bioscoopbezoekers nu bioscopen zich voorbereiden op heropening

- Advertisement -


Pathé Nederland opent vanaf 1 juni haar deuren voor bioscoopbezoekers, zo maakte de bioscoopketen woensdag bekend. Volgens een verklaring zullen bezoekers een reeks nieuwe beperkingen moeten volgen om het risico op overdracht van Covid-19 te minimaliseren.

De nieuwe regels zullen een maximum van 30 bezoekers beperken tot elke kamer, waarbij Pathé-medewerkers bij aankomst stoelen toewijzen aan elke gast. Ook filmopnamen worden gespreid, zodat bezoekers uit verschillende bioscopen elkaar niet hoeven te kruisen. Er zullen minder vers gemaakte snacks beschikbaar zijn, waarbij het bedrijf zich meer richt op de verkoop van voorverpakte artikelen om het risico op besmetting te verminderen.

“Ondanks het feit dat er maximaal 30 personen per kamer zijn toegestaan, verwachten we dat er in juni voldoende capaciteit voor je is. Misschien is dit op piekmomenten anders. Vergeet dus niet aan ons te denken als je waren we niet gewend. We doen ook ons ​​best om je een goede bioscoopervaring te bieden, “schreef Pathé CEO Jacques Hoendervangers woensdag aan klanten.

‘We doen dit samen. Dus wees aardig voor elkaar’, voegde hij eraan toe.

De nieuwe regels van Pathé volgen uit het kabinetsbesluit van vorige week, dat vereiste dat tussen 1 juni en 1 juli maximaal dertig mensen inclusief personeel konden samenkomen, waarbij het aantal werd opgeschoven naar honderd mensen.

Hoewel het grote bioscoopbedrijf zijn deuren zal heropenen, was het nog niet duidelijk hoeveel kleinere bioscopen er in juni open zouden gaan voor klanten. Door de verminderde capaciteit wordt het voor velen moeilijk om winst te maken, vertelde bioscoopvereniging NVBF aan Nu.nl.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws