6.2 C
Utrecht
zaterdag, januari 22, 2022

NORMAAL zegt 19 december ‘Ajuu, de mazzel! vanuit Gelredome

- Advertisement -


woensdag, 17. juni 2015 – 17:24 Update: 18-06-2015 11:29

Arnhem

Het laatste concert dat de Achterhoekse band Normaal geeft vindt plaats op 19 december 2015 in het Gelredome in Arnhem. Daar sluit de populaire band haar 40-jarig bestaan af met een spectaculair afscheidsconcert, getiteld ‘Ajuu, de mazzel!’.

Met een spectaculaire show, waarin de band terugblikt op de afgelopen vier decennia, belooft het een grootse en memorabele avond te worden voor zowel de band als haar vele aanhangers.

Op 14 mei jongstleden vierde de band nog met 12.000 aanhangers het 40-jarig jubileum in Lochem; de plek waar het ooit allemaal begon. Dit jubileumoptreden vormde het startschot voor de laatste veldtocht (tour). Daarnaast kwam er een nieuwe cd uit, getiteld “40-joar HØKEN” en verscheen er op 27 mei bij de VPRO een film over de band Normaal welke door meer dan 1 miljoen kijkers werd bekeken.

Voor de band Normaal is nu het moment aangebroken om te stoppen en er definitief een punt achter te zetten. Ben Jolink: ”EEN KEER IS DE KOEK OP EN I-J MOT STOPPEN OP ‘T HOOGTEPUNT”.

Normaal zou Normaal niet zijn zonder hier een feestelijke gelegenheid en een verrassend laatste optreden van te maken. Normaal zal verschillende sets verzorgen waarbij de band een greep doet uit haar rijke repertoire en de band zal het GelreDome omtoveren tot een grote feesttent met haar opzwepende muziek, maar daarnaast ook tot een knusse Achterhoekse bruine kroeg met akoestische nummers.Bron

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in