Over ons

Over Utrecht.news

Utrecht.news verzorgt analyse voor alle lezers over politiek, Utrecht, Europa, zakelijk, wereld, nationaal nieuws en meer.

De meeste mensen lezen het nieuws dagelijks, online, via de dagelijkse digitale nieuwsbrief of via social media kanalen.

Redactiebeleid

Ons doel is om een ​​brede dekking te bieden van het belangrijkste nieuws over Utrecht, Europa en nationaal om op de hoogte te blijven. Dit betekent dat we alle soorten nieuws behandelen, van politiek, zakelijke en economische ontwikkelingen tot entertainment en sport. We willen de grote nieuwsverhalen vertellen en rapporteren over belangrijke veranderingen die onze lezers moeten weten, zodat ze op de hoogte zijn van belangrijke gebeurtenissen die hun leven kunnen beïnvloeden. Onze nieuwskopie is gebaseerd op onze eigen jarenlange ervaring, berichtgeving in de media, persberichten en krantenartikelen en onze website is een automatische en geprogrammeerde nieuwsaggregator van de media. We zien onze taak niet alleen om te informeren, maar ook om actuele gebeurtenissen in Nederland uit te leggen, dus proberen we waar nodig achtergrondinformatie op te nemen. We proberen altijd krediet te geven wat vereist is en als u denkt dat we verkeerd hebben gebruikt of toegeschreven, neem dan contact op via [email protected].