7 C
Utrecht
zaterdag, januari 22, 2022

Ronald Koeman tekent voor drie jaar bij Everton

- Advertisement -


dinsdag, 14. juni 2016 – 15:54 Update: 14-06-2016 15:57

Koeman was de afgelopen twee seizoenen hoofdtrainer bij Southampton en presteerde bijzonder goed bij The Saints. De Nederlander had nog een contract voor één seizoen bij Southampton, maar heeft besloten om Southampton te verruilen voor Everton. 

‘In de toekomst mooie dingen kunnen neerzetten’

‘Ik ben erg blij met mijn aanstelling als manager van Everton’, aldus Koeman op de clubsite van The Toffees. ‘Ik geloof in de club, in het team, in de fans en in onze kwaliteit. Ik denk dat we in de toekomst mooie dingen kunnen neerzetten. Everton is een club met een mooie historie. Ze hebben ambities en ik ben trots dat ik een deel van deze club mag uitmaken.’Bron

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws