TCS lanceert innovatiehub in Europa


Mumbai (Maharashtra) [India]22 mei (ANI): IT-software-grootheid Tata Consultancy Services heeft een co-innovatie- en geavanceerd onderzoekscentrum in Amsterdam gelanceerd om een ​​ecosysteem van partners uit de academische wereld, overheidsinstellingen, start-ups en technologieleveranciers samen te brengen.

TCS Pace Port Amsterdam is ontworpen om klanten te helpen bij hun groei- en transformatietrajecten en zal dienen als een hub voor TCS-teams om samen met Europese klanten te innoveren.

“Het centrum biedt ook mogelijkheden voor snelle prototyping met een duidelijke focus op het bouwen van een grotere toekomst door het vinden en creëren van duurzame oplossingen”, aldus TCS.

Pace Port Amsterdam is na New York en Tokio het derde co-innovatiecentrum van het bedrijf in een wereldwijd netwerk van fysiek-digitale innovatiehubs.

“TCS gelooft dat collaboratieve innovatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de collectieve kennis van een ecosysteem van partners, bedrijven kan helpen hun doel te realiseren en een grotere toekomst op te bouwen”, aldus Sapthagiri Chapalapalli, hoofd van TCS Europe.

“Onze nieuwe Pace Port in Amsterdam zal dienen als een Europese innovatiehub die onze klanten helpt bij het opbouwen van duurzaamheid op de lange termijn, wat een belangrijke motor is voor doelgericht zakendoen”, zei hij in een verklaring. (ANI)

.

Spring naar toolbar