4.4 C
Utrecht
zondag, januari 29, 2023

Verdachte gevangen gezet voor het slaan van 10-jarige over voetbalstickers-promotie

- Advertisement -


Een 38-jarige man werd deze week veroordeeld tot zes weken gevangenisstraf wegens het slaan van een 10-jarige jongen buiten een kruidenierswinkel in Dordrecht. De jongen had de man gevraagd om zijn inbaarbare voetbalstickers weg te geven als winkelpromotie toen het gewelddadige incident plaatsvond.

De jongen wachtte op 12 februari buiten de Albert Heijn in de Stadspolder en vroeg veel van de klanten van de winkel naar de pakjes met stickers. De dader snauwde, sloeg de jongen en gaf hem een ​​duw. Hij werd gearresteerd nadat winkelpersoneel hem bij de politie had geïdentificeerd.

Politieagenten in Dordrecht hielpen mee om het incident te verspreiden, dat vervolgens viraal ging op sociale media. Velen stuurden enveloppen met stickers voor de jongen. Vervolgens schonk de jongen de stickers aan de kinderafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

“De glimlach is terug op zijn gezicht”, zei politieagent Evert Mulder op Twitter.

De in de zaak veroordeelde kan na twee weken worden vrijgelaten uit de gevangenis als hij zich houdt aan de door de rechter in de zaak gestelde voorwaarden. Het schenden van de voorwaarden kan betekenen dat de volledige zin wordt uitgezeten.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws