7.4 C
Utrecht
maandag, januari 30, 2023

Video: Arrestatie bij de nieuwjaarsmoord op rapper Feis

- Advertisement -


Autoriteiten arresteerden een man in verband met de nieuwjaarsmoord op de 32-jarige rapper Feis in Rotterdam. De arrestatie vond woensdagmiddag plaats in Kerkrade, Limburg, minder dan een dag nadat de politie een beloning van 15 duizend euro had uitgekeerd voor informatie die leidde tot de arrestatie van hoofdverdachte Silfano Junior M.

Alleen in Kerkrade, verdachte moord rapper Feis opgepakt …

Bron: 1limburg

Deur geplaatst Madlipz Parkstad op Woensdag 8 mei 2019

De politie identificeerde M. niet bij naam als de persoon die ze arresteerden, maar merkte wel op dat de gearresteerde de 25-jarige Rotterdamse man was die ze zochten als persoon van belang in de zaak. Hun openbare oproep om informatie over zijn verblijfplaats werd woensdag om 16.30 uur van de website van de politie verwijderd.

De schietpartij vond op 1 januari omstreeks 4 uur plaats na een kennelijk argument in een uitgaansgelegenheid aan de Gouvernestraat in Rotterdam. Getuigen zeiden dat de schutter boos was toen iemand hem klein noemde, aldus Nu.nl.

De autoriteiten zeiden dat Feis, geboren als Faisal Mssyeh, en zijn 31-jarige broer niets met het meningsverschil te maken hadden. De schutter opende echter het vuur op straat nadat het personeel van de horecalocatie de verdachte en een grote groep mensen uit hun huis had geschopt.

Feis stierf kort na de schietpartij in een nabijgelegen ziekenhuis. Zijn broer lag meer dan een maand in coma. Zes mensen die onmiddellijk na de arrestatie werden gearresteerd, werden door de politie vrijgesproken als verdachten van de schietpartij, hoewel één ervan werd beschuldigd een vuurwapen te bezitten.

Silfano Junior M. werd op 20 februari in het openbaar geïdentificeerd als een gezochte verdachte. Hij was te zien op de televisie-uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdagavond, nadat hij de autoriteiten maandenlang had ontlopen. In de uitzending kondigde de politie de beloning aan voor informatie die leidde tot de arrestatie van M.

“Ik was als een robot. De ene moest begraven worden en de andere vecht voor zijn leven”, vertelde de moeder van de twee broers in februari aan de politie. ‘Ik kan het niet in woorden beschrijven, maar ik zou dit niemand wensen.’Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws