1.5 C
Utrecht
maandag, februari 6, 2023

Vluchten georganiseerd voor Nederlandse toeristen gestrand in Marokko

- Advertisement -


Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft toestemming gekregen om een ​​aantal extra vluchten te organiseren om Nederlanders op te halen die in Marokko zijn gestrand, aldus de Nederlandse ambassade in Rabat. Marokko annuleerde alle vluchten vanwege het coronavirus Covid-19, waardoor veel mensen strandden, meldt AD.

Transavia meldde zondagmiddag dat minimaal één vlucht op maandag passagiers van Marrakech naar Amsterdam zal brengen. ‘We bereiden nog meer extra vluchten voor. Zodra deze beschikbaar zijn, kunnen ze ook rechtstreeks via onze website worden geboekt’, zei de luchtvaartmaatschappij tegen de krant.

Nederlandse toeristen gestrand door Covid-19-beperkingen klagen volgens de Telegraaf over het gebrek aan informatie. Wiebe en Liesbeth van der Spoel zouden zondag aan boord gaan van een veerboot vanuit Tanger, na een tocht van 3 maanden in hun camper door Marokko. ‘Maar dat is niet gebeurd. De haven bleek hermetisch afgesloten. Er zijn voorlopig geen veerboten. Maar wanneer weer? Geen idee’, zei Liesbeth tegen de krant. ‘Onze visa verlopen op maandag. Hoe dat kan worden opgelost, is ons een raadsel.’

Ze hebben moeite om informatie te krijgen over wat er gebeurt, en zeggen dat de informatie op de website van Buitenlandse Zaken soms onvolledig of onjuist is, aldus de krant.

Duizenden Nederlanders zijn over de hele wereld gestrand als gevolg van door Covid-19 veroorzaakte beperkingen, schreef de Telegraaf.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws