5.1 C
Utrecht
woensdag, december 6, 2023

Vraag Aric: hoe toegewijd zijn de Broncos aan QB Drew Lock

- Advertisement -


_ENGLEWOOD, Colo. -_ De rookies, quarterbacks en revaliderende spelers van de Broncos meldden zich donderdag bij het UCHealth Training Center voor COVID-19-testen, wat betekent dat voetbal officieel terug is. De veteranen van Denver staan ​​gepland om dinsdag met het testproces te beginnen, en voor je het weet, zijn de Broncos weer op het veld.

Terwijl we vooruit kijken naar een ongebruikelijk voorseizoen en het begin van voetbal, heb ik gekeken hoe toegewijd de Broncos zijn aan Drew Lock, hoe het ontbreken van een voorseizoen Denver zou kunnen beïnvloeden en hoe de salarislimiet van de Broncos zich verhoudt tot die van Kansas City.

Zoals altijd, als u een vraag heeft voor een toekomstige postzak, klik dan hier om uw mening te geven.

Het is heel duidelijk dat John Elway gelooft dat hij zijn man in de vorm van Drew Lock heeft gevonden, en ik trek voor 100% voor Lock. Als Lock echter moeilijk begint en zijn rookie-magie niet kan herwinnen, hoeveel geduld kunnen we dan van Elway verwachten, bijvoorbeeld na de eerste zes wedstrijden, als Lock het moeilijk heeft? – Glenn R.

Glenn, dit is interessant, want hoewel we het allemaal over Lock hebben gehad als een speler die in 2020 op het toneel zou kunnen exploderen, hebben niet veel mensen in Denver over deze minder wenselijke uitkomst gesproken. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat we hopen dat Lock en de Broncos een sterke start krijgen, maar het is zeker niet uitgesloten dat het team vroegtijdig zou kunnen strijden tegen een reeks zware tegenstanders. Denver staat binnen de eerste vijf weken van het jaar tegenover Tennessee, Pittsburgh, Tampa Bay en New England, en alle vier die teams moeten strijden om een ​​playoff-ligplaats in 2020. Met een nieuw offensief systeem is het mogelijk dat de Broncos wat groeipijnen doormaken vroeg in het seizoen. Toch denk ik dat, afgezien van een volledige ineenstorting van Lock, de Broncos het dit seizoen tenminste met hem zullen uitrijden. Denver moet Lock genoeg snaps geven om een ​​echte evaluatie van hem te krijgen, zelfs als dat gebeurt omdat het teamrecord niet ideaal is. Of Denver nu wel of niet de play-offs maakt, Lock moet genoeg spelen om de Broncos een duidelijke richting te geven, of dat nu bij Lock is, een quarterback achtervolgt in de NFL Draft 2021 of een ervaren signaalbeller ondertekent. Ze zouden die evaluatie moeten krijgen, omdat ik niet vermoed dat het team Lock zou vervangen door Jeff Driskel, behalve in de zwaarste omstandigheden. Voor beter of slechter – en ik neig beter naarmate we het 2020-seizoen naderen – de Broncos lijken waarschijnlijk met Drew Lock te rijden.

Aric, ik geloof dat je dit hebt aangeraakt in het Good Morning-segment, zonder wedstrijden in het voorseizoen, zal er meer contact zijn tijdens het trainingskamp? Moet daarover onderhandeld worden met de NFLPA? – Mark J.

Mark, volgens rapporten over de overeenkomst van de NFL met de NFLPA, hebben teams een acclimatisatieperiode van 3-11 augustus met kracht en conditionering en een paar walkthrough-sessies. Vervolgens mogen teams van 12-16 augustus niet-gevoerde trainingen op het veld hebben. Eindelijk, vanaf 17 augustus, kunnen teams vóór 6 september 14 gewatteerde trainingen hebben, wat zou leiden tot de voorbereiding van de wedstrijdweek van teams. Dat zal niet meer contact zijn dan in voorgaande jaren, maar het zal waarschijnlijk bijna hetzelfde bedrag zijn. In 2019 zouden de Broncos 22 trainingskamppraktijken hebben, en Hoofd Coach Vic Fangio annuleerde later een paar van hen. Inclusief de acclimatisatieperiode, zal Denver een vergelijkbaar aantal oefeningen hebben en zal waarschijnlijk gedurende een vergelijkbare tijd in pads kunnen zitten. De grotere vraag is of teams meer live tacklingperiodes introduceren, omdat ze die herhalingen in het voorseizoen niet krijgen. Fangio hield een paar van die periodes bij de doellijn in 2019, maar ze kwamen niet vaak voor. We zullen moeten zien of hij in 2020 meer implementeert.

Hallo Aric, Nederlandse Broncos-fan hier, met de NFL die nul voorseizoen-games voorstelt. Hoeveel zal het de kansen van de Broncos-playoff beïnvloeden als dit het geval is? Vooraf was ik vrij positief (denk niet zo hoog aan zowel de Raiders als de Chargers als sommige experts) dat de Broncos naar de play-offs kwamen. Maar met zo’n jong team en zonder wedstrijden in het voorseizoen kan dit een probleem zijn. Vriendelijke groeten! – Jan B.

Jan, bedankt voor het volgen vanuit het buitenland. Ik denk dat de Broncos om een ​​paar redenen nog steeds in het playoff-gesprek zullen zijn. Ten eerste verhoogt de toevoeging van een zevende playoff-team in elke conferentie de kansen van elk team. In voorgaande seizoenen zou een 9-7-record je een buitenkans geven op een playoff-ligplaats. Dit jaar vermoed ik dat teams een kans van meer dan 50 procent hebben om de play-offs te halen met een record van 9-7. In elk van de laatste vier seizoenen zou ten minste één team van negen overwinningen de play-offs hebben gemaakt onder de zeven teams. Ik ben ook optimistisch over de playoff-kansen van de Broncos, want hoewel Denver een moeilijk vroeg schema heeft, zouden de Steelers (Ben Roethlisberger terughalen van blessure), Buccaneers (nieuwe quarterbacks) en Patriots (nieuwe quarterback) allemaal meer tijd willen hebben om hun te installeren systemen ook. Het gebrek aan herhalingen wordt een uitdaging voor teams in de hele competitie, dus ik denk niet dat de Broncos oneerlijk worden beïnvloed. Als de Broncos de eerste vijf wedstrijden van het seizoen kunnen overleven – een week 4 “Thursday Night Football” -wedstrijd tegen de Jets is net eenvoudiger geworden nadat ze Jamal Adams naar Seattle hebben geruild – zouden ze voor het grootste deel van de seizoen.

Kunnen de Broncos de run stoppen? Het lijkt erop dat de 3-4 verdediging te veel buigt. Kun je ook een duwtje in de rug geven voor lichtblauwe helmen met hetzelfde logo? Ik hou van de Bronco-fans uit de jaren 70 en 80, levend en wel hier op Maui – John B.

John, een helmwissel is hoger dan mijn salaris, maar ik neem je vraag over de bescherming tegen rennen. Toen Mike Purcell, Alexander Johnson en Kareem Jackson allemaal samen op het veld stonden in 2019, verbeterde de loopdefensie van de Broncos naar de zevende plaats in de competitie in de laatste 12 weken van het seizoen. Ik denk dat de meeste coaches je zouden vertellen dat de aanduiding 3-4 vs. 4-3 waarschijnlijk overbelast is, omdat teams zoveel tijd in hun subpakketten doorbrengen. Als de Broncos echter in hun basisverdediging zijn, denk ik dat ze meer dan in staat zijn om de run te stoppen. Von Miller is een sterke verdediger bij buitenlinebacker en Jurrell Casey zou ook een boost moeten geven op de verdedigingslinie. Ik denk ook dat Fangio een hardheid en een hardnekkige houding heeft ingebracht die zich manifesteert in de verdediging van het team. Na de overstap naar Purcell en Johnson – en de terugkeer van Jackson van een blessure – hielden de Broncos de laders op 35 totale meeslepende werven, Tennessee’s Derrick Henry op 28 meeslepende werven en de Vikingen op 37 meeslepende werven. Denver is misschien niet de beste verdediging in de competitie, maar ik denk niet dat de Broncos dit seizoen wedstrijden zullen verliezen vanwege hun onvermogen om de run te stoppen.

Waar wordt al het salarislimietgeld van de Broncos uitgegeven? Geen grote contracten voor QB’s, WR’s, TE’s, alleen Gordon bij RB. Wie heeft buiten Defensie, Miller, Jackson en Simmons een enorm cap-nummer? Hoe komt het dat teams zoals de Chiefs zeer goed betaalde spelers hebben op bijna elke positie aan beide kanten van de bal, maar beide teams (Broncos en Chiefs) bevinden zich in vergelijkbare salarislimiet situaties? Gewoon proberen erachter te komen waar al het geld naartoe gaat en hoe kunnen de Broncos mogelijk concurreren met teams die daadwerkelijk voor hun spelers zorgen en hen eerlijk belonen? – Thad B.

Thad, het is een goede zaak dat de Broncos zoveel aanstormend talent hebben dat speelt op rookiecontracten, omdat het Denver in staat heeft gesteld behoorlijk wat in hun verdediging te investeren. Volgens Spotrac hebben de Broncos momenteel 59,3 procent van het salariskapitaal geïnvesteerd in hun verdediging, die op de eerste plaats staat in de NFL. Omgekeerd staat Denver op de 31e plaats in hoeveel van de cap ze hebben begaan voor hun overtreding, aangezien slechts 35,2 procent is gericht op die groep. In overtreding zijn Ja’Wuan James, Melvin Gordon, Graham Glasgow en Jeff Heuerman de enige spelers die meer dan twee procent van het salarisplafond verdienen. Ter verdediging vallen Miller, Casey, Bradley Chubb, Todd Davis, AJ Bouye, Bryce Callahan, Jackson en Justin Simmons allemaal onder die categorie. In feite zijn Miller, Casey, Bouye, Jackson en Simmons allemaal meer dan vijf procent.

De Chiefs staan ​​ondertussen nog steeds slechts op de 12e plaats in termen van het percentage van de limiet dat is gewijd aan de overtreding en 27e in het percentage dat is toegewezen aan de quarterback-positie. Ondanks zijn nieuwe contract is Patrick Mahomes nog steeds van plan om de komende twee jaar te spelen onder zijn rookie-deal. De Chiefs hebben het meeste geld in de competitie dat is gewijd aan brede ontvangers en het op één na meest aan hun verdedigingslinie, maar terwijl Tyreek Hill, Sammy Watkins, Eric Fisher en Travis Kelce allemaal meer dan vijf procent van de limiet verdienen, vertrouwen de Chiefs op veel jonge, opgeleide spelers.

In veel opzichten zijn de Broncos niet ver verwijderd van het repliceren van dezelfde blauwdruk. Als Denver de komende jaren kan profiteren terwijl Lock, Sutton, Chubb, Noah Fant, Dalton Risner, Jerry Jeudy en Co. rookiecontracten hebben, zullen de Broncos dat talent kunnen aanvullen met duurdere toevoegingen voor veteranen. Dat is de sleutel tot het bouwen van een rooster in de Denver – en de Broncos zouden daar binnenkort een zeer competitief team van moeten worden.

.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws