21.6 C
Utrecht
zaterdag, juni 25, 2022

Weer groot internationaal voetbaltoernooi in Schijndel

- Advertisement -



Bijna 100 jeugdteams van voetbalclubs uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland zijn op Hemelvaartsdag 26 mei aanwezig bij de officiële opening op sportpark De Molenheide. De laatste keer dat het toernooi werd gehouden in samenwerking met Euro Sportring was in 2019. Daarna was het vanwege corona onmogelijk om zoveel voetballers tegelijk onder te brengen.

Feestelijke opening

Donderdag 26 mei om 17.00 uur is de feestelijke opening op het hoofdveld van Avanti ’3 door burgemeester Kees van Rooij.  De voorzitters Roy van Helvoirt (Avanti ’31) en Sjef van Tartwijk (Schijndel/De Wit) nemen de eed van respect af bij alle deelnemers.

De eerste wedstrijden beginnen vrijdag 27 mei al om 9.00 uur op beide sportparken. De finales worden zaterdag 28 mei gespeeld. Voor ieder deelnemend team is er een beker, alle deelnemers krijgen als herinnering een respectmedaille van Euro Sportring. 

De wedstrijden worden gespeeld op de velden van Avanti ’31, Schijndel/De Wit én korfbalvereniging VMS ’21 op sportpak De Leemput. Toegang is voor iedereen gratis.


Kijk hier naar onze meest bekeken video’s



Lees meer

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws