2.6 C
Utrecht
vrijdag, december 3, 2021

Xinhua-foto’s van de dag (19 november)

- Advertisement -


PEKING, 19 november (Xinhua) – De wereld in de afgelopen 24 uur. Een selectie van de beste dagelijkse persfoto’s van Xinhua.

Een vrouw met een gezichtsmasker loopt op straat in Parijs, Frankrijk, 18 november 2020. Frankrijk werd dinsdag het eerste Europese land dat meer dan twee miljoen bevestigde COVID-19-gevallen registreerde, hoewel epidemische indicatoren geleidelijk verbeterden, aldus Health Algemeen directeur Jerome Salomon. (Xinhua / Gao Jing)

Mensen met gezichtsmaskers worden gezien in het winkelcentrum Vaughan Mills in Vaughan, Ontario, Canada, op 18 november 2020. De COVID-19-gevallen in Canada blijven toenemen, met een totaal aantal van 310.350 vanaf woensdagavond, volgens CTV. (Foto door Zou Zheng / Xinhua)

Werknemers verkleed als de “Grandfather Frost” en de “Snow Maiden” pose tijdens de opening van het “Fairy Tales Path” in de “Residence of Grandfather Frost” in Moskou, Rusland, 18 november 2020. In totaal 65 sculpturen geïnspireerd door Russische en buitenlandse sprookjes worden langs het pad geïnstalleerd. (Foto door Alexander Zemlianichenko Jr / Xinhua)

Een scherm toont de lichaamstemperatuur van een bezoeker wanneer ze het temperatuurmeetgebied van een mobiel desinfectiekanaal passeert in het Korea International Exhibition Centre in Goyang in de provincie Gyeonggi, Zuid-Korea, 18 november 2020. Zuid-Korea besloot dinsdag om zijn sociale netwerk van vijf niveaus te verhogen. -distentie-regel met één tandje in het grootstedelijk gebied van Seoul te midden van de heropleving van COVID-19 in en rond de hoofdstad. (Xinhua / Wang Jingqiang)

Een bezoeker maakt foto’s in het Egyptisch Museum in Caïro, Egypte, op 17 november 2020. Egypte vierde dinsdag de 118e verjaardag van de oprichting van het Egyptisch Museum in het centrum van Caïro, waar een uitgebreide collectie oude Egyptische oudheden te vinden is . (Xinhua / Ahmed Gomaa)

Een hardloper rent langs de windmolens in Kinderdijk, Nederland, 18 november 2020. De windmolens van Kinderdijk, een UNESCO Werelderfgoed sinds 1997, zijn een van de bekendste Nederlandse toeristische attracties. Door de COVID-19 pandemie zijn er nauwelijks toeristen op het terrein. (Foto door Sylvia Lederer / Xinhua)

Een arbeider werkt op de bouwplaats van de door China gefinancierde Binondo-Intramuros-brug in Manilla, de Filippijnen, 18 november 2020.

Het project, gestart in juli 2018, is een van de twee Chinese hulpbruggen over de Pasig-rivier in de Filippijnse hoofdstad Manilla. Deze bruggen zullen naar verwachting niet alleen de capaciteit en de efficiëntie van de transportcorridor van Metro Manila verbeteren, maar ook de veerkracht van het wegennet van het land tegen natuurrampen vergroten. (Xinhua / Rouelle Umali)

Mensen skiën op een skigebied tijdens een sneeuwval in het district Chongli in de stad Zhangjiakou, in de provincie Hebei in het noorden van China, 18 november 2020. Een sneeuwval trof Chongli op woensdag. (Foto door Wu Diansen / Xinhua)

Een ambachtsman werkt in een pottenbakkerij in het dorp Wanyao in Mazhan Township in Tengchong, in de provincie Yunnan in het zuidwesten van China, 18 november 2020. Wanyao is een dorp dat gespecialiseerd is in het maken van aardewerk. De ambachtslieden in het dorp gebruiken unieke lokale klei en volgen het traditionele proces om verschillende aardewerkproducten met eenvoudige maar praktische vormen te maken als een manier om de lokale aardewerkcultuur te erven. (Foto door Liang Zhiqiang / Xinhua)

Luchtfoto gemaakt op 18 november 2020 toont een in wolken gehulde snelweg in Hefeng County, de provincie Hubei in centraal China. (Foto door Yang Shunpi / Xinhua)

Dorpelingen vieren hun speciale nieuwjaar, bekend als het Gongbo-nieuwjaar in het dorp Baji in het Bayi-district in Nyingchi, de autonome regio Tibet in het zuidwesten van China, 17 november 2020. De lokale bevolking volgt de traditie om het Gongbo-nieuwjaar te vieren op 1 oktober. volgens de Tibetaanse kalender, die dit jaar op 16 november viel. (Xinhua / Purbu Zhaxi)

Zheng Yinghai, een immaterieel cultureel erfgoed erfgenaam van het maken van paraplu’s van oliepapier, werkt op 17 november 2020 aan een paraplu in het dorp Xingyang in Tengchong, in de provincie Yunnan in het zuidwesten van China (Foto door Liang Zhiqiang / Xinhua)

Werknemers werken op de bouwplaats van de Zhuogang Grand Bridge van de Huanggang-Huangmei hogesnelheidstrein in Huangmei County, in de provincie Hubei in centraal China. De 125,12 km lange Huanggang-Huangmei hogesnelheidstrein in de provincie Hubei is ontworpen om te rijden met een snelheid van 350 km per uur. (Xinhua / Du Huaju) ■

.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf verbonden

0FansLike
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Laatste Nieuws