Xinhua-foto’s van de dag (26 januari)


BEIJING, 26 januari (Xinhua) – De wereld in de afgelopen 24 uur. Een selectie van de beste dagelijkse persfoto’s van Xinhua.

© Geleverd door Xinhua | Een personeelslid deelt epidemische preventiebrochures uit aan een passagier op het treinstation van Chongqingbei in Chongqing, Zuidwest-China, 25 januari 2021. De preventie- en beheersingsinspanningen tegen de COVID-19-epidemie worden versterkt op treinstations in Chongqing om de veiligheid van passagiers te beschermen . (Xinhua / Huang Wei)

© Aangeboden door Xinhua | Conciërge Nederlandse premier Mark Rutte (L) is medevoorzitter van de openingssessie van de Climate Adaptation Summit 2021 in Den Haag, Nederland, 25 januari 2021. Leiders van over de hele wereld openden hier de eerste online internationale Climate Adaptation Summit ( CAS) 2021 op maandag. De tweedaagse top, georganiseerd door de Nederlandse regering, heeft tot doel een routekaart vast te stellen voor een decennium van transformatie naar een klimaatbestendige toekomst in 2030. (CAS / Hand-out via Xinhua)

© Aangeboden door Xinhua | Foto gemaakt op 22 januari 2021 toont geliefden die kussen met maskers in Valencia, Spanje. Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid meldde maandag 93.822 nieuwe gevallen van COVID-19 en 767 sterfgevallen in de periode van 14.00 uur lokale tijd op vrijdag tot 14.00 uur op maandag. Het cumulatieve aantal gevallen van coronavirus in Spanje is tot dusver gestegen tot 2.593.382 en het totale aantal sterfgevallen bedroeg 56.208 sinds het begin van de pandemie. (Foto door Pablo Morano / Xinhua)

© Geleverd door Xinhua | Luchtfoto gemaakt op 25 januari 2021 toont de Tiaoshun-brug na sluiting in de stad Zhanjiang, in de provincie Guangdong in Zuid-China. De 9,36 kilometer lange Tiaoshun-brug, die het eiland Tiaoshun en Haidong New Area in de stad Zhanjiang met elkaar verbindt, eindigde maandag zijn laatste etappe voor sluiting. (Xinhua / Liu Dawei)

© Geleverd door Xinhua | Werknemers lossen een zending met dozen met Chinese Sinovac COVID-19-vaccins op de luchthaven van Istanbul in Istanbul, Turkije, 25 januari 2021. Turkije ontving maandag 6,5 miljoen extra doses COVID-19-vaccins geproduceerd door het Chinese biofarmaceutische bedrijf Sinovac. Toeristen maken foto’s bij een torentje van het Palace Museum te midden van vallende sneeuw in Peking, de hoofdstad van China, 25 januari 2021. (Xinhua / Li Xin)

© Aangeboden door Xinhua | Een patiënt wordt op 25 januari 2021 uit een ambulance naar een ziekenhuis in Toronto, Canada gereden. Vanaf maandagmiddag overtroffen de COVID-19-gevallen in Canada 750.000, met een totaal van 750.925, waaronder 19.187 doden, volgens CTV. (Foto door Zou Zheng / Xinhua)

© Geleverd door Xinhua | Een personeelslid controleert de lichaamstemperatuur van een leraar bij de ingang van een meisjesschool in Colombo, Sri Lanka, 25 januari 2021. Sri Lankaanse autoriteiten hebben maandag scholen in de westelijke provincie heropend voor hogere klassen nadat ze sindsdien gesloten waren. Oktober vorig jaar vanwege een enorme verspreiding van de COVID-19-pandemie, berichtten lokale media hier. (Foto door Ajith Perera / Xinhua)

© Aangeboden door Xinhua | Kunstenaars schilderen een gigantische muurschildering op de vloer van een basketbalveld ter ere van de overleden basketballegende Kobe Bryant en zijn dochter Gianna in Manilla, de Filippijnen op 25 januari 2021. De Tenement Visual Artists-groep maakte de muurschildering een dag voor de eerste verjaardag. van de dood van Kobe Bryant en Gianna, die vorig jaar samen met zeven anderen omkwamen bij een helikoptercrash in Calabasas, in het zuiden van Californië. (Xinhua / Rouelle Umali)

© Aangeboden door Xinhua | Foto gemaakt met een drone op 19 januari 2021 toont mensen die schaatsen op een ijsbaan in Yakeshi van Hulun Buir, de autonome regio Binnen-Mongolië in het noorden van China. (Xinhua / Lian Zhen)

© Aangeboden door Xinhua | Epidemiepreventiepersoneel voert desinfectie uit op het wooncomplex Ronghui in het subdistrict Tiangongyuan van Daxing, Beijing, hoofdstad van China, 25 januari 2021. De COVID-19-risicoclassificatie van het wooncomplex in Ronghui, waar verschillende lokaal overgedragen COVID-19-gevallen zijn gedetecteerd is onlangs geüpgraded naar hoog risico op 20 januari (Xinhua / Sun Ruibo)

© Aangeboden door Xinhua | Mensen genieten van de sneeuw in Londen, Groot-Brittannië, op 24 januari 2021 (Xinhua / Han Yan)

© Geleverd door Xinhua | Gemeenschapsvrijwilliger Du Sicheng (L) en een teamgenoot bespreken routes voor leveringstaken in Dongchang District van Tonghua, de provincie Jilin in het noordoosten van China, 24 januari 2021. Toen zijn quarantaine op 23 januari eindigde, voegde Du zich bij meer dan duizend vrijwilligers uit de gemeenschap in Dongchang District, dat aanbiedt om dagelijkse benodigdheden te kopen en te bezorgen voor inwoners die nog in quarantaine zijn. (Xinhua / Xu Chang)

.

Spring naar toolbar